Четвер, 25 Квітня, 2024
Бiльше

    У Росії священник ледь не втопив малюка при хрещенні: з'явилося відео

    В Ярославській області Росії священник Російської православної Церкви під час хрещення ледь не втопив дитину. Він довів дитину до істерики і занурював її в купіль вниз головою. При цьому малюк задихався і плакав.
    Про це повідомляє “360”. На опублікованому відео видно, що батюшка практично жбурляє дитину в воду, занурює її в купіль із головою, тоді як малюк заходиться в істериці.
    На кадрах видно, що хресний намагається забрати малюка з рук священника. Автор відео Дмітрій Андрєєв розповів, що всі в храмі були налякані такою поведінкою священника російської церкви.
    «Ми злякалися за своїх дітей. Я просто звернув увагу, що батюшка занурює вниз головою маленьких дітей і не йде на поступки батьків. Я стояв впритул і був готовий забрати дитину, якби її занурювали з головою», – розповів Андрєєв.
    «Те, що дітей хрестять із зануренням, – це правильно. Те, як священник це робить, – він похилого віку, потрібно розуміти його фізіологічні здібності. Він хрестить саме так, тому що йому так зручно, він по-іншому не зможе», – прокоментував дії священника клірик Свято-Нікольського храму в Гаврилов-Ямі Владімір Стєпанєнко.
    Нагадаємо, у Росії від COVID-19 померли два високопоставлені єрархи РПЦ, у тому числі офіційний «екзорцист». Також священник РПЦвУ, який привітав Путіна з Днем ангела, зник, а парафія вирішила перейти до ПЦУ

    Найсвіжіше

    Популярне