Субота, 27 Квітня, 2024
Бiльше

    ПЦУ вирішила розширити християнську місію і завела сторінки в популярних соцмережах

    Православна Церква України завела сторінки в соцмережах Instagram і Twitter і працює над додатком. Таким чином, церква вирішила розширити місію проповіді й розповідати про Бога на популярних соціальних майданчиках.
    «Наша церковна родина щодня зростає та розвивається. Новин з наших парафій по всій Україні стає все більше, і ми прагнемо розповідати про них, про вірян, які започатковують добрі справи, про священників, служіння яких змінює життя інших», – інформує ПЦУ.
    У Instagram ПЦУ буде показувати цінні моменти з життя церкви, включаючи парафії, священнослужителів і вірян. Це робиться для того, щоб показати неповторні моменти і зберегти теплі спогади про них. Про це повідомляє ПЦУ на своїй сторінці в Facebook.
    А на сторінці в Twitter віряни зможуть оперативно дізнатися про актуальні події та новини в церкви і у світовому православ’ї.
    «Попереду – ще багато цікавого. Тому приєднуйтесь до наших нових спільнот в соціальних мережах і приєднуйтесь до створення спільної історії своєї церкви!» – зазначає ПЦУ.
    Раніше у ПЦУ повідомляли, що працюють над мобільним додатком «Моя церква».

    Найсвіжіше

    Популярне