П’ятниця, 26 Квітня, 2024
Бiльше

    Патріарх Антіохійський відвідав Бейрут, який оговтується від страшної трагедії

    Антіохійський патріарх Іоанн X відвідав Бейрут після страшного вибуху, який 4 серпня сколихнув порт та околиці. Його прийняли в архієпископстві Бейрута Еліас Ауді митрополит Бейрута та його околиць у присутності священників, вірних єпархії та деяких чиновників.
    Про це повідомляє офіційна сторінка Антіохійського патріархату у соцмережах.
    Патріарх Іоан Х відвідав різні частини єпархії, щоб побачити на власні очі масштаби руйнування. У ЗМІ патріарх висловив щирі співчуття, піднявши молитви за тих, хто загинув у цій катастрофі, та за всіх постраждалих, хворих та поранених. Іоан Х передав любов і співчуття прелатів усіх православних церков, які телефонували йому по телефону, щоб висловити своє співчуття.
    Також Іоан Х відвідав медичний центр лікарні Сент-Джордж і був ознайомлений зі страшними наслідками. Він вислухав медичний персонал, як вони докладали зусилля, щоб полегшити біль людей і зробити все, що було можливо в цих суворих і складних умовах.
    Також предстоятель Антіохійської православної церкви відвідав Православну школу Бейрута. Він підкреслив, що нинішня обставина – це перш за все заклик до солідарності та взаємодопомоги.
    Нагадаємо, Вселенський патріарх Варфоломій висловив підтримку Антіохійському патріархату та народу Лівану. Також  Митрополит Епіфаній висловив співчуття постраждалим від вибуху в Бейруті.
    Раніше ми повідомляли, що від вибуху в Бейруті постраждав православний храм Антіохійського патріархату, а президент РФ Владімір Путін хоче відбілити свої злочини надіславши в Бейрут російських лікарів та гумконвої.


     

    Найсвіжіше

    Популярне