Середа, 24 Квітня, 2024
Бiльше

    Голова Меджлісу та Представництво президента привітали Климента із отриманням титулу митрополита

    Голова Меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубаров привітав голову Кримської єпархії ПЦУ Климента із отриманням митрополичого титулу.
    «Вітаємо Архієпископа Сімферопольського і Кримського Климента з возведенням у сан Митрополита Православної церкви України!», – написав Рефат Чубаров на своїй сторінці в Facebook.
    Чубаров згадав як Климент, бувши ще архієпископом, публічно підтримував кримських татар у Криму.
    Представництво президента України в Криму привітало главу Кримської єпархії ПЦУ Климента з возведенням у сан митрополита. Про це написав представник президента України в АРК Антон Кориневич на сторінці в Facebook .
    «Від імені Представництва президента України в Автономній Республіці Крим і від себе особисто щиро вітаю архієпископа Сімферопольського і Кримського, керуючого Кримської єпархії Православної церкви України Климента з возведенням у сан митрополита. Владика Климент уособлює Українську Церкву в Криму і вже два десятиліття духовно опікується її віруючими. Щирі вітання Владики та побажання многая і благая літа! », – йдеться в повідомленні.
    Нагадаємо, голова Православної церкви України, митрополит Епіфаній 9 серпня в Михайлівському соборі в Києві оголосив про зведення голови Кримської єпархії ПЦУ Климента в сан митрополита. Російська окупаційна влада намагається знищити ПЦУ на території Криму і заставляє руйнувати храми української церкви.

    Найсвіжіше

    Популярне