Субота, 20 Квітня, 2024
Бiльше

    У Маріуполі капелан ПЦУ освятив дошку пам'яті загиблим прикордонникам

    У Маріуполі на Алеї прикордонників в Приморському парку капелан Православної Церкви України отець Роман Перетятько освятив дошку пам’яті загиблим прикордонникам.
    Дванадцять очей прикордонників дивляться тепер з гранітної поверхні на своїх рідних і близьких, на своїх побратимів. Пам’ятний знак встановили 31 липня, за участі командування Об’єднаних сил, оперативно-військового управління ДПСУ, Донецького прикордонного загону, керівництва міста і силових структур, ветеранів Держприкордонслужби, родин та побратимів полеглих зелених беретів в боях 2014 року, повідомляє Донецький прикордонний загін.
    «Такі постаменти вкрай потрібні. Щоб пам’ятали героїв, котрі віддали життя за незалежність України, за розвиток країни. Поки ми пам’ятаємо полеглих воїнів – вони разом з нами», – звернувся до присутніх заступник командувача ОС генерал-майор Богдан Бондар.
    Начальник Донецького прикордонного загону полковник Олег Нероденко наголосив, що особовий склад загону продовжує виконувати завдання в районі проведення операції Об’єднаних сил з пам’яттю про полеглих друзів. Прикордонники спілкувалися з родинами героїв, пам’ять про котрих житиме вічно.
    Нагадаємо, у Одесі капелан ПЦУ благословив присягу прикордонників. Також капелани вшанували прикордонників, які загинули у районі Зеленопілля.

    Найсвіжіше

    Популярне