П’ятниця, 29 Березня, 2024
Бiльше

    Агент «Казбек» та його злочини проти України. Частина 6

    Головна мета Росії — це знищення України як Держави. Саме тому свою діяльність на знищення України російський агресор системно та цілеспрямовано веде по всіх фронтах: дипломатичному, економічному, інформаційному, політичному, воєнному та інших.
    Свої агентурні мережі в Україні росія сформувала задовго до початку бойових дій. І ці мережі досі успішно розвиваються і виконують поставлені їм завдання у всіх сферах життєдіяльності нашої країни, пише Інформаційний портал Центру «Миротворець».
    Завдяки тому, що радник Суркова Б. Рапопорт задокументував антиукраїнську підривну діяльність свого агента А. Портнова, сьогодні ми покажемо вам, як глибоко російський агресор занурив свої щупальця в одну з найважливіших сфер економіки України — Агропромисловий комплекс.
    Агропромисловий комплекс України (АПК) це складова частина економіки, що поєднує в собі виробництво сільськогосподарської продукції, її сільськогосподарську переробку, матеріально-технічне обслуговування села. АПК об’єднує галузі, що виготовляють засоби виробництва та обслуговування комплексу, а також галузі зі збереження, переробки та реалізації сільськогосподарської продукції.
    В АПК входять три великі сфери галузей, важливі для економіки України:

    • тракторне і сільськогосподарське машинобудування; машинобудування для харчової промисловості; агрохімія (виробництво мінеральних добрив і мікробіологічна промисловість); комбікормова промисловість; система матеріально-технічного обслуговування сільського господарства; меліоративне і сільське будівництво;
    • рослинництво, тваринництво, рибальство;
    • уся харчова промисловість; холодильне, складське, спеціалізоване транспортне господарство; торговельні й інші підприємства й організації, що займаються доведенням кінцевого продукту до споживача, включаючи оптові ринки, роздрібну торгівлю і суспільне харчування. До кожної сфери варто також віднести відповідні галузі науки і підготовку кадрів.

    Під час дослідження дампу пошти Б. Рапопорта, в поле нашого зору потрапили 4 листа від кремлівського агента Казбека Портнова, які були об’єднані однією темою — АПК.

    myrotvorets.news

    Три з цих чотирьох листів надійшли на пошту Рапопорта 26.05.2014 року.
    В першому листі Казбек Портнов пересилає в Кремль лист, який має тему «Медиа кампания на 2014 год.pdf». До листа вкладений файл, в якому в деталях розписаний план інформаційної медіакампанії з дискредитації Міністерства агропромислової політики України та прописано складові дискредитаційної медіакампанії: статті та коментарі в ЗМІ, так звані антикорупційні розслідування, круглі столи, телевізійні шоу на підконтрольних каналах ТБ тощо.
    Портнов у цьому плані зазначає, що йому потрібні відповідні кошти на організацію інформаційної дискредитаційної кампанії.
    Ще раз: зрадник Батьківщини А. Портнов просить в Кремлі гроші на дискредитаційну медіакампанію проти Державного органу України.
    myrotvorets.news

    За відпрацьованою схемою (її було показано в ч.5 нашого дослідження) Казбек-Портнов разом з планом медійної кампанії надсилає в Кремль інформацію про її виконавців і своїх поплічників.
    Перший виконавець — голова т.зв. Української аграрної асоціації — Володимир Макар.
    myrotvorets.news

    За даними аналітичної системи YouControl, Володимир Макар є керівником Української аграрної асоціації (Код ЄДРПОУ: 38515756), зареєстрована 30.01.2013, також він має відношення і до деяких інших організацій, що працюють зокрема і в аграрній сфері.
    Наразі на сайті Української аграрної асоціації Володимир Макар позиціонується як почесний голова.
    myrotvorets.news

    Володимир Макар працював помічником Казбека, коли той був народним депутатом 5 та 6 скликань.
    Також Макар був помічником депутата 7 скликання Володимира Пилипенко, члена т.зв. групи Портнова, куди він входив разом з Валерієм Писаренком та Святославом Олійником.
    Макар і Портнов у 2005 році стали засновниками знову ж таки Громадської Організації «Інвестиційна Україна» (Код ЄДРПОУ: 33638917), де Макар оформлений, як керівник організації.
    Інформацію про другого виконавця дискредитаційної медіакампанії Портнов надіслав в Кремль в третьому листі. Це — Мар’ян Заблоцький, т.зв. головний аналітик Української аграрної асоціації.
    myrotvorets.news

    В 2019 році Заблоцький і Макар заснували в інтересах Кремля ще одну ширму — ГО з тією ж назвою — «Українська аграрна асоціація» (Код ЄДРПОУ: 42825315).
    Заблоцький був помічником депутатів 7 та 8 скликання Володимира Пилипенка (разом з Макаром) і Олексія Мушака.
    Інформаційні диверсії Заблоцького проти України в інтересах Кремля були оцінені партією «Слуг», яка втулила його у свої списки на позачергових виборах до Верховної Ради України в 2019 році за № 82.
    Однією з найкращих легенд прикриття для агентури є т.зв. боротьба з корупцією. Заблоцький, як свідомо працюючий на Кремль під кураторством досвідченого зрадника Портнова, не став виключенням. Всю свою діяльність на користь Кремля він вирішив легалізувати під виглядом десятків псевдоантикорупційних публікацій в рамках дискредитаційних медіакампаній, які були схвалені, затверджені і профінансовані в Кремлі.
    Дуже цікавим з точки зору відкриття справи про Державну зраду всіх зазначених вище осіб: Портнова, Макара, Заблоцького, — виявився четвертий лист Портнова в Кремль. В ньому був звіт про виконану роботу з організації і проведення дискредитаційної медіакампанії.
    На бланку Української аграрної асоціації містяться відомості про події та публікації в українських ЗМІ відповідно до теми погодженої з Кремлем дискредитаційної медіакампанії, вказано авторів публікацій — Макар і Заблоцький.
    myrotvorets.news

    Також в звіті, який має загальний обсяг 12 сторінок, наведені скорочені тексти публікацій з посиланнями. Все — російською мовою.
    Ми перевірили. Звіт підтверджується відкритими джерелами. Наприклад, в блозі Мар’яна Заблоцького на сайті Української Правди присутні публікації, що наведені у надісланому агентом Казбеком до Кремля звіті.
    myrotvorets.news

    Зверніть увагу, Звіт на бланку Української аграрної асоціації, надісланий Портновим в Кремль, написано російською мовою. Не зважаючи на те, що більшість публікацій виходила в ЗМІ українською. Такий переклад, з української на російську, як ми бачимо в листі Рапопорту, може пояснюватися лише одним — це зроблено для зручності замовника, і цей замовник з росії. Більше того, виконавець розумів, перед ким він звітує про виконане завдання.
    Ми показали лише одну з багатьох диверсійних операцій, які проводились зрадником Батьківщини А.Портновим і його поплічниками в інтересах Кремля.
    Ітогі подведьом.
    Агропромисловий комплекс — це рушійна сила української економіки, її локомотив. Частка виробництва і переробки сільгосппродукції в структурі ВВП України перевищує 20%, надає 40% валютних надходжень. А це пенсії, зарплати, соцвиплати, допомога і т.ін.
    Тільки розумово відсталій істоті може бути незрозумілим, чому зраднику Портнову з поплічниками і російському агресору так важливо дестабілізувати АПК України.
    Далі буде…

    Найсвіжіше

    Популярне