Субота, 20 Квітня, 2024
Бiльше

    У Росії хотіли висміяти Зеленського, натомість продемонстрували свій варварський світогляд

    Політолог з Російської Федерації Константін Книрік прокоментував в інтерв’ю каналу російського олігарха Константіна Малофєєва «Царьград» дії української влади під час звільнення заручників у Луцьку.
    «Зеленський продовжує лишатись актером, так і не ставши політиком, – зазначив Книрік, – Він би ще голяка по Хрещатику пробіг».
    Російський політолог вважає, що ситуація з терористом в Луцьку була постановкою, якимось трагічним шоу. Він зазначає, що було декілька годин незрозумілих переговорів, Зеленський піддався і виконав вимоги правопорушника, при цьому, не було жодної спроби штурму.
    «Експерт» наголошує, що Володимир Зеленський не виглядав як президент. При цьому, він переконаний, що образ дій і стиль поведінки Зеленського не зміняться.
    Не знехтував Книрік і можливістю згадати Донбас: «З терористом 12 годин вели переговори, Президент виконав його умови. В той же час, Україна ніяких переговорів не веде із своїми громадянами, щоб врегулювати «громадянський конфлікт» на Донбасі».
    «Якби терорист вимагав від нього пробігти голяка по Хрещатику, і він пробіг, я б не здивувався. Це є рівень «державного діяча», який сьогодні називається Президентом України», – глузує роспатріот.
    Окремим пунктом Книрік здивований тим, що правоохоронці нічого не зробили для ліквідації терориста.
    І цим тезисом він розставив всі крапки над «і».
    Прихильники варварської середньовічної концепції «русского міра» не здатна усвідомити, що в Україні людина, її життя і здоров’я визнаються найвищою соціальною цінністю (стаття 3 Конституції України). Натомість в Росії – «бабы нарожают» – скрєпносці не цінують життя людини взагалі.
    Окрім того, результат роботи правоохоронців України красномовніший за будь-які заяви роспропагадистів – заручники звільнені, правопорушника затримано, ніхто не постраждав.
    В той же час, відзначаємо, що росіянам і надалі бракує сміливості визнати свою агресію на Донбасі, і вони продовжують ховатися за безглуздими заявами про «громадянський конфлікт» в Україні.
    Нагадаємо, що 21 липня терорист Максим Плохой (справжнє ім’я Максим Кривош) захопив у Луцьку автобус із 13 пасажирами. Його затримано і висунуто обвинувачення у тероризмі, захопленні заручників, а також у незаконному зберіганні зброї, гранат і вибухонебезпечних речовин.

    Луцький терорист Максим Кривош

    Під час захоплення ніхто не постраждав. Максимальна санкція за вчинені ним злочини – довічне позбавлення волі.

    Найсвіжіше

    Популярне