Середа, 8 Травня, 2024
Бiльше

    Росії не потрібен Донбас. Росії потрібна вся Україна

    Яков Кедмі в інтерв’ю Iton-TV зазначив, що Росія не буде включати Донбас чи його частини до свого складу, повідомляє канал російського православного олігарха Константіна Малофєєва «Царьград».
    «Він (Путін – ред.) вважає, що Донбас повинен бути частиною України, але «нормальної» України, такої, якою вона була в той момент, коли Донбас і решта «Новоросії» були в її складі», – сказав Кедмі.
    Політолог вважає, що у разі приєднання Донбасу це означатиме, що Москва махнула рукою на всю територію України і її російськомовне населення, лишивши їх напризволяще і на розтерзання українським націоналістам. Тому такий сценарій реалізовано не буде.
    У повідомленні також нагадують, що раніше депутат Держдуми РФ Віталій Мілонов заявив, що в Росії потрібно розробити закон про захист співвітчизників за кордоном та введення санкцій стосовно держав, які проводять русофобську політику. В тому числі, він говорив про можливість введення «миротворчих контингентів» в якості знаряддя захисту російськомовного населення.
    Варто відзначити, що Яков Кедмі регулярно виступає як політолог на російському телебаченні і радіо, особливо часто – на радіостанції «Вести FM», а також у програмі Соловйова на телеканалі «Росія». Виступи його мають антиукраїнський характер.
    Його інтерв’ю стало черговим інформаційним продуктом, який містить відверті вислови про можливість повномасштабної агресії Російської Федерації проти України під прикриттям лозунгів «примусу до миру».

    Найсвіжіше

    Популярне