П’ятниця, 29 Березня, 2024
Бiльше

    Агент «Казбек» та його злочини проти України. Частина 4

    Впевнені, що свідома підривна діяльність А.Портнова проти України на користь Кремля під час війни з росією нанесла нашій країні непоправну шкоду. Арсенал сил та засобів, який ним був задіяний для допомоги російському агресору – дуже масштабний. Це і судді, і прокурори, і адвокати, і т.з. народні депутати. Завдяки Портнову, Кремль в багатьох питаннях діяльності Державних інституцій України завжди був на кілька кроків попереду. Мабуть найстрашнішим, в ситуації цієї війни, є те, що за допомогою частини депутатського корпусу України, Кремль через Портнова отримував будь-яку інформацію стосовно питань національної безпеки України, пише «Миротворець».
    Схема Портнова проста: Кремль дає завдання Портнову, він передає його депутату ВРУ, той надсилає відповідний депутатський запит, а отриману відповідь передає Портнову, тобто в Кремль. Вуаля!
    В дампі Бориса Рапопорта є лист, який А.Портнов надсилає йому 16 травня 2014 року зі словами:

    «Ув. Б.Я., это мой человек подготовил и направил по темам, которые мы обсуждали, депутатский запрос. В том числе и по казни в Одессе. Можно использовать для СМИ»


    Як бачимо з тексту, Портнов мав особисті зустрічі з Рапопортом, на яких отримував завдання відпрацювати низку тем, в яких був зацікавлений Кремль. Більше того, ми також бачимо, що деякі депутати у Верховній Раді України свідомо виконували завдання Кремля, отримані ними через нашого «Казбека». А ще ми бачимо у цьому тексті, що «Казбек» не просто виконує завдання Кремля, він сам ініціює інформаційні спецоперації проти України з використанням сил та засобів Кремля.
    Як виявилося, «мой человек» – це депутат ВР України VII скликання Ірина Бережна.

    Фрагмент Депутатського запиту І.Бережної, який ініціював в інтересах Кремля Портнов

    Це лише один з багатьох прикладів і тем, про які у своєму листі до Рапопорта зазначає зрадник Батьківщини А.Портнов.
    А далі ми вам покажемо наскільки глибоко Кремль завдяки Портнову запустив свої щупальця в законотворчу діяльність в Україні. Росія під час розв’язаної нею війни проти нашої країни, фактично формувала порядок денний у Верховній Раді.
    В одному з листів від 17 червня 2014 року Портнов надсилає в Кремль проєкт Закону про внесення змін до Конституції України, який був підготовлений в Адміністрації Президента України.
    А через 2 дні (19 червня 2014р.) Портнов надсилає в Кремль на погодження текст своєї статті з гучною назвою «Аналіз…», націленої на дискредитацію зазначеного законопроєкту. Кремль був вкрай зацікавлений в тому, щоб цей законопроєкт не був прийнятий Верховною Радою.

    Звертаємо увагу, що в Верховну Раду законопроєкт від Президента України надійшов тільки 26.06.2014р. Тобто в Кремлі ознайомились, проаналізували і вирішили, як «завалити» законопроєкт за 10 днів до його появи у ВР України і оприлюднення. Спритно відпрацьовує завдання «Казбек».
    На жаль, ціль Кремля була досягнута. В листопаді 2014 року законопроєкт було відкликано.
    З широкого кола посіпак Портнова, які допомагали Кремлю «завалити» цей законопроєкт, виокремлюється така собі Марина Парінова, але про неї незабаром вас чекає окрема сага.

    Звертаємо увагу: т.з. лист з «Аналізом» Портнова щодо цього законопроєкту, який він надіслав Рапопорту 19 червня 2014 року, був погоджений у Кремлі і оприлюднений від імені Парінової вже після подання його у Верховну Раду. І це не дивно, бо Парінова в Україні, поки Портнов був у бігах, була його очима, руками і навіть ротом, дуже справно виконувала всі завдання, які їй ставили в Кремлі. І про це також згодом буде в сазі про Парінову.
    Для порівняння два фрагменти: один з документа, підготовленого Портновим для Кремля, а другий – з оприлюдненої Паріновою статті.

    Наступні 2 листи з дампу пошти Рапопорта, на які ми хотіли звернути вашу увагу, присвячені ухваленню Верховною Радою України Закону про особливий порядок місцевого самоврядування в окремих районах Донецької та Луганської областей. Проєкт цього закону 16.09.2014 було внесено Президентом України Петром Порошенком як невідкладний і проголосовано Верховною Радою в той самий день.

    Зауважуємо, що текст проєкту цього закону було надіслано Портновим в Кремль на день раніше – 15.09.2014р. Це може свідчити лише про одне: в Адміністрації Президента України на той час працював кріт, який інформував Кремль через зрадника Портнова.
    Ось такі справи, малята. Вам тепер не дивно, чому так неймовірно важко будувати, реформувати і захищати Україну?

    Найсвіжіше

    Популярне