П’ятниця, 29 Березня, 2024
Бiльше

    Бенефіс Андрія Деркача як констатація деградації спецслужб Російської Федерації

    Я вважаю, що дещо запізнілий виступ Андрія Деркача, якого його куратори вибрали для ролі викривача «змови» Петра Порошенка і Джо Байдена, стало сьогодні чудовим тригером якості і оперативності роботи російських спецслужб.
    По-перше, мені сподобалося те, як напередодні прес-конференції Деркача його чергові опуси анонсували гібридні інформаційні майданчики, що вже говорило багато про що. Зокрема про те, що голові, яка говорить, нова порція методичек доставлена ​​з-за поребрика і репетиція декламації оних проведена була успішно.
    По-друге, досить показовим стало те, що вихід на біс народного депутата «правдоруба» відбувся під акомпанемент масштабного фейкового вкидання про внутрішню конфронтації українських спецслужб.
    Ну і по-третє, що мені найбільше сподобалося в цій феєричній за своєю абсурдністю історії, так це те, що бенефіс забутого на два місяці депутата, російські організатори провалили з тріском. Адже по суті, навіть не використовуючи спеціальну апаратуру, для дослідження оригінальності записів можна було розпізнати величезну кількість елементів, властивих монтажу. Браво, «товариші», браво!
    Крім того, не можу не відзначити завзяту участь в бенефісі таких медійних майданчиків як ZIK, СТРАНА.UA та інших «героїв» гібридної війни, які виступають в інтересах країни-агресора і які блискавично підтримали свого клієнта. Клієнта, який близько години мовив про те, як Джозеф Байден і Петро Порошенко обговорювали дії «українських диверсантів в Криму» в серпні 2016 року, і так само виклав нібито розмову екс-президента України з президентом Росії, що викликає за характером спілкування вельми неоднозначні почуття.
    Зрозуміло, можна довго говорити, які цілі переслідували куратори Андрія Деркача, передаючи йому дані матеріали. Адже, по суті, ми можемо спостерігати відразу кілька напрямків інформаційного удару, як по Петру Порошенку, так і по недавно призначеному на пост глави розвідки Валерію Кондратюку, який на момент озвучуваних Деркачем подій керував ГУР МО.
    По суті, російські спецслужби задіяними ресурсами та відвертою халтурою при реалізації нинішнього інформаційного сценарію з потрохами здали не тільки всю задіяну в цьому дійстві підшефну рать, а й явили низький рівень організаційної підготовки.
    Адже, це навіть не мої слова, ідеальна інформаційна операція, це коли вона виглядає як природний хід подій. А в конвульсивних рухах контрольованого російськими спецслужбами Андрія Деркача, медійно підтримуваного проросійськими майданчиками Віктора Медведчука і на швидку руку склеєними новими, «шокуючими» і «скандальними» плівками, такого ідеалу не проглядається. А це значить …
    А це означає, що «верховного» в Кремлі знову радувати немає чим.
    Ні, звичайно ж, певний хайп буде. Але хайп заради хайпа, без реального ККД, а до того ж який дискредитує сам себе, це дуже сумнівне задоволення. І витрати сил і засобів на подібного роду задоволення нинішніми структурами РФ, змушують, наприклад, Євгєнія Прімакова, крутитися в труні шаленою дзигою.
    Деградуєте, «товариші», деградуєте!
    Олександр Коваленко, експерт

    Найсвіжіше

    Популярне