П’ятниця, 19 Квітня, 2024
Бiльше

    Шарій замовив розправу над своїм партійцем

    Жорстокий напад на координатора «партії Шарія» Микиту Роженка, як виявилося, організував сам Анатолій Шарій
    У Telegram-каналі «ОпустіВату» опубліковано відео, в якому, за твердженням авторів, показане листування з телефону одного з прихильників прокремлівського пропагандиста з аккаунтом «Кактус-Дієго» – цим ніком користується Шарій при перемовинах з журналістами і своїми партійцями. Крім тексту Шарій відправляє і голосові повідомлення, так як йому немає часу пальцями на клавіатурі набирати текст, повідомляє ресурс newssky.com.ua з посиланням на «Інформаційний спротив».
    За твердженнями авторів каналу, правоохоронці вже встановили: Анатолій Шарій оплатив посереднику організацію побиття свого партійця 5 тисяч доларів. Хлопця побили до напівсмерті «втемну» для піар-картинки на користь партії Шарія.
    Сам Шарій і його спонсори з ФСБ РФ використовують своїх прихильників в Україні як необхідні жертвопринесення для потрібної картинки в російських ЗМІ.
    Звинуватити в нападі мали «націоналістів» і «українських радикалів».

    Але щось пішло не за сценарієм.
    До речі, «відмазувати» нападників кинулася Наталія Іванівна, вона ж Кацуба, що є дружиною екс-регіонала і неформальним куратором партії Шарія в Харкові.
    МВС нібито вже встановило, що націоналісти не мають до нападу на Микиту Роженка жодного відношення, а за кривавою акцією стоїть Анатолій Шарій і його дружина Ольга Бондаренко.

    Посередник: «У наших спортсменів по цій х*йні обшуки. Там «КОРД» вдерся до Саші. Пи*да його дружина дзвонить плачем»
    Шарій: «Дай розклад без паніки. Що інкримінують? Бл*ть що інкримінують нах??»
    Посередник: «Обшуки по Микиті бл*ть. Ти говорив все зає*ись. Ні*уя. Вони бл*ть синхронно відпрацювали адреси наших. На Мініна двері взагалі винесли»
    Шарій (голосове повідомлення): «Ти, будь ласка, вгамуйся, добре?»
    Шарій (текст): «Від твоїх “бл*ть” дива не станеться. По ватсапу (не тут) набери Наталю Іванову. Вона на місці допоможе»
    Посередник: «Бл*ть вона слухавки не бере. Ти там сидиш у тебе все ок без паніки. На мою адресу повістка прийшла. Вони у Саші вилучили біту якої наші по Микиті працювали»
    Шарій (голосове повідомлення): «Я сказав …»
    Шарій (текст): «Ти нормальний взагалі? Навіщо ти по відкритому це пишеш? І чому ви “інструменти” не втопили?»
    Посередник: «Тому що Ольга і Наталя Іванівна не відповідають!! І ти листи не читаєш бл*ть ніде. Ні в сигналі ні в ватсапе. Я це говно жерти не буду. Ти обіцяв все на мазі буде, нацкорпус заберуть. Бл*ть вони не по ним, вони по нас працюють. У них речові докази є і за телефонами наших змалюють, що вони були вночі за адресою»
    Шарій: «Це блеф. У них нічого немає. Перестань істерії. Я не буду обговорювати це по відкритому».
    Посередник: «Всмислє, бл*ть. Ти заварив цю ху*ню, там стаття 115, вони групу ліплять на вбивство. Ти сам продавив це, у мене є скріни і аудіо твої»
    Шарій: «Ти в адекватний взагалі? Навіщо ти це пишеш? Ніхто вас кидати не буде. За МВС питання закриють, це Київ зараз імітує діяльність. Речдоки їх хе*ня. У ЗМІ все валять на Нацкорпус. Ми налаштуємо громадську думку і факти вже будуть не важливі»
    Посередник: «Толя, тобі легко говорити. Я на лижі і не буду тут сидіти чекати. У мене мати»
    Шарій: «Тебе через 20 хвилин наберуть по ватсапу»
    Посередник: «Я є*ав ці розмови, все не так як ти казав. Я на Білгород карту скину»
    Шарій: «Ще раз повторюю. Дочекайся дзвінка і не смикайся. За пряниками з тобою розрахувалися під ключ. Припини істерити і не смій мене шантажувати»
    Посередник: «Бл*ть смердючі п’ять тонн. Там сісти за твою аферу на 15 років, с*ка, можна, політик ти х*їв»
    Шарій: «Ти не в адекваті. Тобі заплатили за посередництво. Ти погодився. Вбивства там немає, там хуліганка. Я відключаюся. Тебе наберуть»

    Найсвіжіше

    Популярне