Четвер, 25 Квітня, 2024
Бiльше

    Стояння проти 5G не допомогло – до президента звернулись із петицією

    На сайті президента України з’явилась петиція із вимогою заборонити впровадження 5G технологій в Україні. Петицію зареєстрували 7 квітня, на момент написання новини вона вже набрала 21625 голосів із 25000 необхідних.
    Про це повідомляє Главком.
    «Заборонити впровадження 5G через вкрай негативне його впливання на здоров’я!» — пропонує автор звернення Гордей Юліана Валеріївна.
    На збір підписів до цієї петиції залишилося 4 дні, щоб її розглянув президент Володимир Зеленський.
    Нагадаємо, у світі існує конспірологічна теорія, згідно з якою співзасновник Microsoft Білл Гейтс нібито через вакцини проти коронавірусу хоче вживити в організм людей мікрочипи, щоб контролювати їх за допомогою технологій 5G.
    В Україні зокрема у в теорію чипування людей Білом Гейтсом вірить намісник Почаївської лаври РПЦвУ митрополит Володимир, який підтримав заяву Синоду Православної церкви Молдови Московського патріархату про те, що коронавірус — справа рук Гейтса. У Почаєві людей навіть закликали на таємничу акцію «стояння проти вишки 5G».
    Вато зауважити, що молдовський єпископ, який звинувачував Білла Гейтса у створенні коронавірусу, захворів сам.
    У Росії в РПЦ вважають, що Біл Гейтс хоче видалити «ген Бога». Так священник РПЦ із Єкатеренбургу протоієрей Георгій Коротков під час проповіді заявив, що за допомогою вакцини проти коронавірусу Біл Гейтс намагається видалити із мозку «верующих… ген Бога», а сільський священник Липецької єпархії РПЦ розповів своїм прихожанам, що 5G – «це частоти, на яких працює наш мозок…Тому вони елементарно можуть впливати на наш мозок, на наш настрій, нашу свідомість».
    Сам Гейтс нещодавно прокоментував те, що йому приписують такі злодійські плани. «Я ніколи не займався речами на кшталт мікрочипів. Дуже складно заперечувати таке, бо це так нерозумно або дивно». У розмові з BBC мільярдер наголосив, що подібні «плітки та антинаукові висловлення» призводять до ворожнечі між людьми.

    Найсвіжіше

    Популярне