Субота, 20 Квітня, 2024
Бiльше

    Капелан ПЦУ освятив автомобільну техніку нацгвардійців

    Капелан Православної Церкви України Юрій Курило освятив автомобільну техніку Військової частини 3056 Національної гвардії України.
    Про це повідомляє Синодальне управління військового духовенства ПЦУ.
    Військовий священник попрохав Бога послати благословення на військову техніку та Ангела охоронця до неї приставити, щоб ті хто керують нею, були збережені від всякого лиха.
    Також, вся техніка нацгвардійців військової частини 3056 пройшла технічний контроль.
    «Наші військовослужбовці кожного дня протистоять зовнішному ворогу та забезпечують громадський порядок в Херсоні. Велику роль в цьому відіграє військова техніка, яка має бути в належному стані та постійно готова до використання. Тому якісне її обслуговування, є запорукою безпеки особового складу та належного виконання завдань за призначенням», – сказав командир військової частини, підполковник Сергій Вакуленко розпочинаючи захід.
    Водії представили техніку за яку вони відповідальні та продемонстрували її стан і можливості.
    Нагадаємо, капелан ПЦУ помолився за душі полеглих у Другій світовій війні та українських воїнів АТО/ООС.Також у Хмельницьку капелан разом із військовими помолився за полеглих прикордонників. На Львівщині капелани ПЦУ благословили початок навчання військових у Міжнародному центрі миротворчості та безпеки.

    Найсвіжіше

    Популярне