Вівторок, 23 Квітня, 2024
Бiльше

    Архієпископія США надала понад $250 000 доларів хворим на COVID-19

    Грецька православна архієпископія Америки передала більше $ 250 000. від Фонду допомоги постраждалим від коронавірусу в США. Фінансова допомога триває. Кількість донорів, особливо тих, хто надсилає невеликі суми грошей, щодня збільшується.

    Про це повідомляє Doxologiainfonews.com
    Фонд допомоги, створений під керівництвом архієпископа США Елпідофора, є важливою частиною зусиль Священної Архієпархії щодо підтримки всіх тих, хто постраждав від коронавірусу та стикається з великими фінансовими труднощами. Кампанія зі збору коштів триває.
    Станом на 16 червня 2020 року, фонд допомоги схвалив 136 із 254 поданих заяв і тільки шість заявок було відхилено. Решта чекає на схваленння.
    Максимальна сума допомоги на одного заявника, як правило, становить 2500 доларів США, а суми перераховуються безпосередньо на рахунки. Допомога надається на іпотеку, оренду, опалення, електроенергію або телефонні рахунки, медичні витрати, витрати на харчування, допомогу по догляду за дитиною та інші витрати. Спеціальний комітет продовжує розглядати всі заявки, зв’язуючись із заявниками для отримання додаткової інформації або роз’яснень.
    Варто зазначити, що всі програми суворо конфіденційні. Фонд допомоги залишається відкритим і продовжує отримувати пожертви від приватних осіб, парафій Святої Архієпархії та міжнародних організацій.
    Бажаючі внести участь у Фонд допомоги можуть зробити це за адресою:  www.goarch.org/covid19/donate.
    Нагадаємо, Вселенський патріархат пожертвував 90 тисяч євро на боротьбу з коронавірусомМитрополит Епіфаній передав допомогу важкохворим дітям.

    Найсвіжіше

    Популярне