Субота, 20 Квітня, 2024
Бiльше

    Кілька слів про скандал довкола «Макдональдс»: Перемога вільного світу над ідіотизмом радянського минулого

    31 січня 1990 року я працював над репортажем до «Молоді України», присвяченим відкриттю першого «Макдональдс» на території Радянського Союзу. Змушений зізнатися, що я не відстоював багатокілометрової черги до фаст-фудного ресторану, бо за рік до того у значно кращих погодних умовах відвідав перший «Макдональдс» на сході Європи, у Белграді і знав, як там все облаштовано.
    Про це пише журналіст Віталій Портников, передає Obozrevatel.

    Тим більш, що головною принадою московського ресторану «Макдональдс» був зовсім не гамбургер. Головною принадою московського ресторану була черга.
    Багатокілометрова, багатогодинна, розбурхана, ця столична черга у найбільш пихатому місті Радянського Союзу точно й однозначно демонструвала, яка цивілізація перемогла навіть у такій фігні, як приготування якоїсь нещасної котлети з булкою. Навіть у такій!
    І тепер, коли останні «совки» колишньої московської провінції ображаються на майстра з котлет за те, що його автомати не спілкуються з ними єдино правильною мовою і навіть по-дитячому погрожують бойкотом, для мене це ще один доказ остаточної перемоги вільного світу над ідіотизмом радянського минулого. Перемоги навіть у замовленні якихось нещасних котлет.
    Sorry, babushka!

    Найсвіжіше

    Популярне