Середа, 24 Квітня, 2024
Бiльше

    Розбещення всиновлених дітей та зґвалтування: Cуд продовжив арешт священнику РПЦ

    За повідомленням «Оренбург медиа», 10 червня відбулось засідання суду у справі протоєрея Ніколая Стрємского. Клірика РПЦ звинувачують в протиправних діях сексуального характеру у відношенні всиновлених ним дітей, та зґвалтуванні однієї дитини, яку той удочерив.
    Промисловий районний суд міста Оренбург продовжив священнику арешт, відтак, той ще два місяці проведе в слідчому ізоляторі. Раніше, суд постановив позбавити родину батьківських прав, а всі діти були переведені в заклади опіки.
    До слова, старша дочка протоієрея Ніколая Єлєна Стрємская перебуває під домашнім арештом за незаконне позбавлення волі групи своїх названих братів і сестер.
    В Оренбурзі та Саракташі священника знають як водія ексклюзивного «золотого» автомобіля «Мерседес» та засновника цілої низки некомерційних організацій. Окрім цього, йому приписують знайомство з президентом РФ Владіміром Путіним. У власності клірика також значиться розкішний будинок в містечку Сєргієв Посад, що в передмісті Москви.


    Протягом тривалого часу протоієрей Ніколай Стрємскій був очільником Саракташської обителі милосердя і значився прийомним батьком для десятків дітей. У вересні минулого року проти нього було розпочате кримінальне провадження одразу за трьома статтями КК РФ: «зґвалтування особи, яка не досягла 14-річного віку», «Розпусні дії у відношенні двох або більше осіб, які не досягли 14-річного віку», «Невиконання обов’язків з виховання неповнолітнього».

    Найсвіжіше

    Популярне