Субота, 27 Квітня, 2024
Бiльше

    У ще одному місті атомників зросла кількість хворих на коронавірус

    Станом на 6 травня у 15 працівників Южно-Української АЕС на Миколаївщині лабораторно підтверджено COVID-19. Таку інформацію надав штаб з координації роботи з проведення карантинних, профілактичних та протиепідемічних заходів для запобігання поширенню коронавірусу.
    У інфекційному відділенні м. Южноукраїнська перебувають 5 працівників електростанції (усі в стані середньої важкості), повідомляє пресслужба АЕС.
    У Миколаївській обласній інфекційній лікарні перебуває один працівник (3 травня в зв’язку з погіршенням стану переведений з міського інфекційного відділення).
    Контактні особи встановлені та обстежуються методом ПЛР-тестів. На самоізоляції перебувають 90 працівників, які є контактними особами хворих. Станом на 7 травня в Южноукраїнську зафіксовано 27 хворих на коронавірус. Це більше, ніж в обласному центрі Миколаєві (18 осіб).
    На підприємстві посилено всі протиепідемічні заходи для нерозповсюдження захворюваності серед персоналу.
    Нагадаємо, наприкінці квітня міський голова Нетішина Олександр Супрунюк, у якому працює Хмельницька АЕС, заявив про спалах коронавірусу. Він пов’язав це з діяльністю РПЦвУ і подав скаргу щодо злочину до СБУ.

    Найсвіжіше

    Популярне