Вівторок, 7 Травня, 2024
Бiльше

    Двоє військових прийняли святе Хрещення. Один з них – на передовій

    Двоє військовослужбовців прийняли таїнство святого Хрещення. Один із військовослужбовців вирішив стати воїном Христовим під час затишшя на передових позиціях російсько-української війни.
    Напередодні Великодніх свят воїн холодноярець виявив бажання приєднатися до Церкви Христової. Капелан ПЦУ Максим Чебан звершив таїнство хрещення, яке відбулося прямо на передовій у години затишшя, йдеться на сторінці СУВД із посиланням на повідомлення пресслужби 93 ОМБР.
    Також інший військовий священик ПЦУ звершив таїнство хрещення над воїном який проходить відновлення після контузії. Це сталося у госпітальному храмі. Військовослужбовець отримав християнське ім’я – “Іван”. Захисник України прибув у госпіталь після контузії й був доставлений останнім бортом.
    Капелан Олег Скнар каже, що розмовляючи з Іваном сьогодні вранці, він мені повідомив, що повірив в Бога у той момент коли під час мінометного ворожого обстрілу міна влучила в бліндаж де він знаходився… на очах загинув його побратим – воїн Леонід. Залишившись у живих воїн Іван прийняв рішення охреститись при першій можливості.
    Світлина від 93-тя ОМБр Холодний Яр.
    Світлина від 93-тя ОМБр Холодний Яр.
    Світлина від Храм Покрови Пресвятої Богородиці.

    Найсвіжіше

    Популярне