Неділя, 26 Травня, 2024
Бiльше

    На Волині духовенство ПЦУ допомогає нужденним

    Цього року в період карантину більше людей потребує допомоги як продуктами, так і засобами захисту, адже декого карантин загнав до скрутного фінансового стану. Допомагати людям взялись капелан Олександр Вронський та місцеві священики ПЦУ спільно із своїми парафіянами, благодійниками та волонтерами.
    Про це повідомляє пресслужба СУВД.
    У Луцьку військовий священик Олександр Вронський спільно із волонтерами Товариства Червоного Хреста доставив 10 продуктових наборів одиноким малозабезпеченим жителям. Продукти були придбані за кошти благодійників та парафіян храму де служить капелан. В один продуктовий набір входять найнеобхідніші продукти: крупи, олія, макарони, сіль, цукор та інші. Інший місцевий священик ПЦУ доставив роздав 30 пакетів допомоги.
    Раніше Духовний Фронт України повідомляв про капелана ПЦУ, який з 2012 року щочетверга роздає їжу та одяг безпритульним та бідним людям та військового священика Михайла Предка який займається аналогічною благодійністю.
    У той самий час на Дніпропетровщині капелан-монах спільно із волонтерами розвозить їжу та допомагає літнім людям пережити карантин. На Львівщині капелани спільно із волонтерами виготовили антисептик. У Києві капелан ПЦУ разом із парафіянами зібрали допомогу сім’ям ветеранів та потребуючим.
    Нагадаємо, на Нікопольщині єромонах ПЦУ власноруч шиє маски і роздає їх вірянам. Також монахи і волонтери ПЦУ почали довозити медиків до лікарень у Луцьку та Києві.

     

     

     

     

    Найсвіжіше

    Популярне