Вівторок, 23 Квітня, 2024
Бiльше

    Митрополит ПЦУ разом з благодійниками передав медикам засоби індивідуального захисту

    3 квітня 2020 року Митрополит Луцький і Волинський Михаїл та благодійники передали медикам засоби індивідуального захисту.
    Про це повідомляє пресслужба Волинської єпархії ПЦУ.
    Серед речей які митрополит Михаїл пожертвував медикам 50 комбінезонів, 100 пар рукавиць та 100 масок ІІІ ступеня захисту. Всі вони були відвезені персоналу обласної клінічної лікарні, яку визначено центральною щодо надання допомоги найбільш уразливим хворим (із важкими пневмоніями).
    Митрополит Михаїл зазначив, що для подолання пандемії коронавірусу важливо не тільки молитися, але й щось робити.
    Також митрополит Михаїл закликав духовенство й парафіян організовувати благодійні акції та підтримувати духовно й матеріально потребуючих, які страждають унаслідок поширення нової небезпечної хвороби.
    Раніше Духовний Фронт України повідомляв про капелана ПЦУ, який з 2012 року щочетверга роздає їжу та одяг безпритульним та бідним людям. На Дніпропетровщині капелан-монах спільно із волонтерами розвозить їжу та допомагає літнім людям пережити карантин. На Львівщині капелани спільно із волонтерами виготовили антисептик. У Києві капелан ПЦУ разом із парафіянами зібрали допомогу сім’ям ветеранів та потребуючим.
    Нагадаємо, на Нікопольщині єромонах ПЦУ власноруч шиє маски і роздає їх вірянам.
     

     

    Найсвіжіше

    Популярне