П’ятниця, 26 Квітня, 2024
Бiльше

    Генерал Медведчук: Кому служите, московські намісники, ФСБ чи сатані?

    Достеменно невідомо, скільки зірочок на феесбешних погонах приховують під рясою попи, які окуповували Києво-Печерську Лавру, але є очевидним, що УПЦ МП створює передумови до розповсюдження в Україні смертельної пандемії коронавірусу.
    Про це пише голова ГО «Патріотичне братство прикордонників України», генерал-майор (в запасі) Олег Медведчук у своєму блозі.
    Один з співробітників МП на оперативне псевдо – «Павєл», що керує осередком в Лаврі (в миру його ще знають як «Павєл Мерседес») закликав вірян ігнорувати запроваджені карантинні обмеження: «Нічєго нє бойтєсь…спєшітє в храми, причащайтєсь і причащайтє малєнькіх дєтєй, обнімайтє одін одного…» і т.п.
    З погляду на ситуацію є необхідним розібрати вищевказані дії з двох позицій: кримінальної та релігійної.

    Кримінальний аспект: «Диверсія»

    Кримінальний кодекс (ст.113) вказує що під диверсією (в частині, що стосується пандемії) слід вважати дії, спрямовані на масове знищення людей, заподіяння іншої шкоди їхньому здоров’ю, а також вчинення з тією самою метою дій, спрямованих на поширення епідемій.
    Суб’єктивною стороною диверсії є те, що вчинення зазначених вище дій не є самоціллю, а використовується, як засіб досягнення його головної мети – ослаблення Української Держави. Цю мету Московська церква переслідує давно, навіть не приховуючи намірів імперського возз’єднання з росією в одну державу.
    При цьому кримінальний Закон не вимагає, щоб винний намагався суттєво ослабити державу (повалити, підірвати її), достатньо його бажання хоча б певним чином вплинути на ту чи іншу складову її потенціалу.
    Тобто склад злочину «Диверсія» існує.

    Релігійний аспект

    Світова цивілізована релігійна громада зробить усе можливе, щоб не настала хвилина, коли лікарі через брак медичних засобів будуть змушені вирішувати, хто має жити, а хто буде помирати.
    Інша справа – РПЦвУ, що цілеспрямовано втягує паству в смертельний ризик, мотивуючи це тим, що Бог врятує віруючих в нього.
    Здається, що «священники» московської церкви зовсім забули святе писання: «Тоді диявол узяв Ісуса Христа в Єрусалим, поставив Його на крилі храму і сказав: «Якщо Ти є Син Божий, кинься вниз, бо написано: «ангелам Своїм заповість про Тебе, щоб оберігали Тебе, і на руки візьмуть Тебе»
    Але Ісус Христос сказав дияволу: «Не спокушай Господа Бога Твого». Тобто там, де це не потрібно, не вимагай і не чекай чудес.
    Хто ж ви є, московські намісники? Кому служите, ФСБ чи сатані? Хоча останнє і так неподільно

    Найсвіжіше

    Популярне