Субота, 20 Квітня, 2024
Бiльше

    У єпископа РПЦ вдома знайшли нарколабораторію і Каїна: як відреагував Кіріл?

    У Санкт-Петербурзі в єпископа Російської православної церкви Флавіана, співробітники УФСБ знайшли вдома нарколабораторію, а також готову наркотичну продукцію.
    Про це повідомляють росЗМІ.
    Зазначено, що в приміщенні також проживав 22-річний друг єпископа Каїн Монтанеллі. У владики було вилучено закордонний паспорт, щоб перешкодити можливому побіжу за кордон.
    В рамках кримінальної справи про шахрайство в особливо великих розмірах, силовики з ФСБ і наркоконтролю провели обшук у пітерській квартирі єпископа російської церкви і виявили наркотики і засоби для її виробництва.
    За рішенням російської прокуратури також обшукали єпархіальне управління в Череповцях, де, кажуть, знайшли багато непристойностей.
    Флавіан повідомлення про обшуки спростовує. Адвокати єпископа заявили, що ця інформація “не відповідає дійсності і порочить його честь і гідність”.
    Проте, Патріарх Кирило відсторонив єпископа від управління Череповецкою єпархією «згідно з поданим проханням» з формулюванням «за станом здоров’я» і відправив його на поселення в Павло-Обнорський монастир Вологодської єпархії РПЦ МП.

    Найсвіжіше

    Популярне