Четвер, 28 Березня, 2024
Бiльше

    Іспанський клуб понесе покарання за образи на адресу українця Зозулі

    Апеляційний комітет Королівської Федерації футболу Іспанії (RFEF) підтвердив штраф, накладений на клуб «Райо Вальєкано» за образи фанатів на адресу українця Романа Зозулі.
    На двох найближчих домашніх матчах «Райо» повинні бути закриті сектори, з яких чулися образливі вигуки на матчі проти «Альбасете». Також клуб повинен виплатити штраф 18 тис. євро. Закриття трибун, згідно з постановою, має відбутися в матчах 29 і 31 туру проти «Уеска» і «Ельче», передає LB.ua.
    Разом з тим, Комітет відхилив апеляцію «Альбасете», в якій містилося прохання оголосити «Райо» відповідальним за понесений командою збиток. Чиновники повідомляють, що у цієї структури недостатньо компетенції для врегулювання претензії про компенсацію.
    У «Райо» є 15 днів на подачу апеляції до Адміністративного спортивного суду.
    Нагадаємо, 15 грудня матч Сегунди між «Райо Вальєкано» і «Альбасете» був перерваний після першого тайму в зв’язку з нацистськими вигуками на адресу форварда гостей Зозулі.
    Фанати господарів наприкінці першого тайму почали викрикувати на адресу українця різні образи, основною тематикою яких стала «Зозуля — нацист». Через це футболісти «Альбасете» відмовилися виходити на другий тайм зустрічі.

    Найсвіжіше

    Популярне