Четвер, 28 Березня, 2024
Бiльше

    Російська церква хоче запровадити в інститути курси по деструктології

    У РПЦ фактично схвалили курс введення деструктології. Його розробкою займався російський релігієзнавець Роман Сілантьєв.

    Курс «Деструктології» Сілантьєва задовольняє замовника – Московську Патріархію і особисто патріарха Кіріла, тому що РПЦ в ньому біла і пухнаста і рятує людей від деструктивних культів.

    Про це повідомляє телеграм канал Незигарь.

    Сілантьєву вдалося переконати патріарха РПЦ Кіріла підтримати його навчальний курс «Основи деструктологіі» для широкого впровадження у вищих навчальних закладах по всій Росії.

    Короткий зміст курсу полягає в тому, що для сучасної людини шкідливо все, починаючи від захоплення комп’ютерними іграми і БАДами закінчуючи медитацією. Телеграм теж шкідливий. По-справжньому корисне тільки російське Православ’я.

    У своєму курсі Сілантьєв використовує дані, отримані в ході співпраці зі спецслужбами ФСБ.

    Як пишуть у ЗМІ, останнім часом релігієзнавець Роман Сілантьєв багато їздить по країні, надаючи своїм колегам з ФСБ детальну карту впливу РПЦ в тому чи іншому регіоні та місця розповсюдження ворогів РПЦ. Так нещодавно ФСБ позбавила прав на проживання в Росії німецького пастора, який допомагав наркозалежним.

    Також Сілантьєв остаточно усунув колись головного сектознавця РПЦ Алєксандра Дворкіна, який також працював зі спецслужбами.

    На занятті також будуть розбираються «навколоправославні культи», серед яких борці із штрих-кодами, царебожники і «пензенські в’язні».  У той самий час ні слова не говориться про небезпеку, яку несуть вірні РПЦ безпосередньо в Церкві.

    На жаль патріарху РПЦ Кірілу малоцікава тема «псевдо-старців», що калічать людські душі.

    Але економічна сторона питання очевидна: «старець» приносить релігійної корпорації набагато більший дохід, ніж звичайний священнослужитель. Йому несуть гроші від продажу квартир та іншого майна, він з легкістю «доїть» великий і малий бізнес, він має доступ до влади і силових структур РФ.

    Найсвіжіше

    Популярне