Четвер, 28 Березня, 2024
Бiльше

    Міністр культури скасував скандальний показ мод у католицькому храмі в Києві

    Посилаючись на негативну позицію настоятеля храму. міністр культури України Володимир Бородянський повідомив про скасування показу мод українського дизайнера Олени Серебрової в будівлі костелу Святого Миколая в Києві

    Про це міністр заявив через соцмережі, передає ЕспресоTV.

    «Показу мод у будівлі костьолу Святого Миколая, який перебуває на балансі Національного будинку органної та камерної музики України — не буде. Оскільки одночасно це і Національний будинок органної та камерної музики України, і діючий костьол, будь-які заходи в цьому місці враховують позицію настоятеля. Усно настоятель вже надав негативну відповідь», — написав міністр.

    Раніше повідомлялося, що Міністерство культури України виступило з наміром провести в костелі Святого Миколая в Києві безпрецедентний модний показ відомого українського дизайнера Олени Серебрової.

    Також були опубліковані відповідні копії листів Міністерства культури, молоді та спорту до священика Андрія Рака, пароха Римсько-католицької парафії святого Миколая в Києві, а також Тетяни Стахурської, директора Національного будинку органної та камерної музики України.

    На публікацію листів в українських медіа зреагував посол Польщі в Україні Бартош Ціхоцький.

    «Показ мод в пограбованому більшовиками і досі не повернутому київському храмі?», — обурився дипломат.

    Найсвіжіше

    Популярне