Середа, 24 Квітня, 2024
Бiльше

    У Росії екс-спецназівець виправдав розчленовування сирійця російськими військовими

    У російських військових колах намагаються виправдати жорстоке вбивство жителя Сирії найманцями з ПВК «Вагнера». Як вважає ветеран одного з російських спецпідрозділів Сергій Мазур, ситуація вимагала від росіян вчинити саме так.

    «Говорити про те, погано або добре вчинили хлопці з цього відео, я б не став. Цілком ймовірно, того вимагала ситуація і якісь тактичні потреби. Всі, хто зараз розповідає про звірства, катування і намагається закликати світову спільноту до чогось просто ніколи не були на війні», – цитує Мазура «Вечірній кур’єр» (видання називає убитого «терористом»), повідомляє видання GuildHall.

    «У війні з тероризмом на Близькому Сході є тільки два варіанти: або ти тиснеш духів, або духи тиснуть тебе. Все інше – це від лукавого», – резюмує Мазур.

    Тільки вибачте, товариш Мазур, ваші побратими не терориста катували і розчленували.

    На відеозаписі, оприлюдненому раніше, кілька російськомовних людей в уніформі забивають жертву кувалдою, потім відрізають їй голову ножем, відрубують руки лопатою, вішають тіло за ноги і підпалюють, супроводжуючи свої дії сміхом і схвальними вигуками.

    Найсвіжіше

    Популярне