П’ятниця, 26 Квітня, 2024
Бiльше

    Кремль мріє відправити бандерівців на Далекий Схід. Дякуємо, що не в концтабір

    Російські чиновники вчергове видали перл про Україну. На цей раз представник Держдуми Костянтин Затулін заявив, що Україна з’явилася «в результаті експерименту в 1991 році».

    «Але я повинен сказати, нехай ніхто не сподівається, що ми захочемо, як ви сказали, всю Україну. Ми вже знаємо, яку Україну ми не хочемо. Ми не хочемо Україну, де живуть бандерівці, які вважають, що Бандера – це і є герой на всі часи. Нас від цього нудить, і ми ніколи не зможемо жити в одній державі з тими, хто вважає, що Бандера – це герой. Хіба що тільки, якщо вони поїдуть освоювати Далекий Схід, як це іноді траплялося протягом нашої історії», – сказав він в ефірі пропагандистського телеканалу «Росія-1», повідомляє «Апостроф».

    Блогер Олексій Голобуцький звернув увагу на те, що Затулін – один з високопоставлених чиновників Держдуми і такі заяви від нього неприпустимі.

    «Якщо керівництво Держдуми озвучує безпосередньо варіант з черговим посиланням українців на Далекий Схід – навряд чи це означає просто любов Затуліна до історії. Значно ймовірніше, що такі розрахунки дійсно робилися на замовлення Кремля: яким чином використовувати людський ресурс України в найбільш вигідний і безпечний для окупанта спосіб», – написав він у Facebook.

    Найсвіжіше

    Популярне