Четвер, 25 Квітня, 2024
Бiльше

    Агресор запустив черговий фейк про ставлення до ПЦУ. Цього разу – військових

    Що таке інформаційна війна? Це перш за все брехня і маніпуляції з єдиною метою – деморалізація особового складу, підрив довіри до вищого військово-політичного керівництва держави, нав’язування ворожих наративів.

    З цією метою сьогодні зранку ворожими ІПсО через російські інформаційні ресурси такі як “русская весна” та сепаратистські групи в телеграм було поширено фейкову інформацію стосовно відношення військовослужбовців ООС до релігійних організацій та до можливості перемовин з бойовиками так званих “ДНР/ЛНР”.

    Окрім низької професійної підготовки російських спецслужб в оформленні фейку, також привертають нашу увагу дивні цифри на слайді стосовно відношення військовослужбовців до релігії. Ворог нам дає такі результати: Православна Церква України -29%, УПЦ МП-71%.  Розбираємося. Як відомо, армія це зріз суспільства, тому всі процеси і настрої ідентичні.

    Тепер про факти. Останнє опитування стосовно відношення українців до релігійних організацій було проведено з 12 по 18 травня 2019 року Київським міжнародним інститутом соціології (КМІС): Православна Церква України – 48,8%, УПЦ МП – 14,2%. Кому цікаво більш ґрунтовно ознайомитися з результатами дослідження, прошу https://www.kiis.com.ua/?lang=ukr&cat=reports&id=862&page=1

    Стосовно поширення тези про якісь там перемовини з НЗФ. Пряма мова начальника Генерального штабу – Головнокомандувача Збройних Сил України генерал-лейтенанта Руслана Хомчака: “Збройні Сили України та я особисто від Президента України – Верховного Головнокомандувача Збройних Сил України жодних вказівок щодо проведення досліджень стосовно ставлення військовослужбовців Збройних Сил України до можливих перемовин з так званими ЛНР/ДНР та Російською Федерацією не отримували. Адже зазначене питання не належить до компетенції Збройних Сил України”. Повний текст за цим посиланням: https://www.facebook.com/GeneralStaff.ua/posts/1260334420802479

    Тепер про головне. Військові не приймають участь у будь-яких політичних процесах. Збройні Сили України у тісній взаємодії з іншими складовими сектору безпеки і оборони держави продовжують давати жорстку відсіч агресору. Наша спільна мета – захист свободи й незалежності своєї країни. Якою б не була високою ціна цього захисту, ми все одно будемо захищати свою Батьківщину. Ворог буде переможений і справедливість відновлена.

    Тож тримаймо критичне мислення непохитним, телевізор вимкненим, а автомат начищеним.

    Все буде Україна!

    Найсвіжіше

    Популярне