Субота, 21 Вересня, 2024
Бiльше

    Випускників ВПБА хочуть допомагати своїй альма-матері

    У Волинській православній богословській академії відбулася зустріч, присвячена об’єднанню зусиль випускників. Учасники підкреслили важливість збереження духовних традицій та передачі знань молодим поколінням. Братерство випускників готове активно підтримувати академію, сприяючи її розвитку та процвітанню, повідомляє сайт ВПБА.

    Серед випускників є чимало відомих науковців, богословів та духовних пастирів, досвід і знання яких можуть значно сприяти розвитку навчального процесу та духовного життя в академії.

    Одним з пріоритетних завдань “Братерства випускників” є підтримання зв’язку з випускниками та надання взаємної підтримки. Протоєрей Андрій Закидальський детально розповів про те, як Братерство може підтримувати свою альма-матер.

    Зокрема, він запропонував сприяти ресурсному забезпеченню наукових, культурних та освітніх проєктів академії. Випускники можуть брати активну участь у виховному процесі, проводячи лекції та семінари.

    Крім того, важливим завданням є підвищення престижу академії та залучення додаткових фінансових ресурсів. Братерство може сприяти отриманню грантів, благодійних коштів та допомагати у видавництві наукових праць.

    Нагадаємо, декани Волинської єпархії ПЦУ простягають руку миру кліру УПЦ.

    Найсвіжіше

    Популярне