П’ятниця, 3 Травня, 2024
Бiльше

    У Херсоні єпископ ПЦУ взяв участь у дні вдячності волонтерам

    В Херсоні 20 квітня відбувся урочистий захід, під час якого окремим волонтерам від Церкви і держави були вручені відзнаки.  Предстоятелем Православної Церкви України до цього дня була відзначена орденом святої великомучениці Варвари Любов Григорівна Данілова. Високу церковну відзнаку цій воістину цього достойній жінці, яка явила силу духу і приклад служіння, вручив особисто єпископ Херсонський і Таврійський Никодим, Керуючий Херсонською єпархією.

    Любов Григорівна – дружина загиблого військовослужбовця Данілова Дениса Павловича, повідомляє сторінка Херсонська єпархія ПЦУ.

    Денис з 2015 року проходив службу в АТО. Під час повномасштабного вторгнення військ рф мужньо зустрів ворога під час оборони Херсона і області. Героїчно загинув 01.03.2022 року в Херсоні в районі Бузкового парку під час відомих подій.

    Тяжка втрата не зламала дружину. Вона підхопила знамено боротьби з ворогом від чоловіка і продовжила його справу захисту рідної країни. Любов Григорівна постійно, як волонтер, всіляко підтримує ЗСУ. Завдяки їй, наприклад, для роти БпЛК було закуплено комплект: виносна антена AVENGER Booster 2,4 G/5,8 G двухдіапазонний підсилювач сигналу для квадрокоптерів DJI Mavic 3, 3T Matric та Autel + кабель + штатив + кріплення; також, було закуплено комплект акумуляторів DJI Mavic 3 Enterprise Battery Kit, й т.і. А, взимку, поміж іншими добрими справами, вона купувала нитки і особисто в’язала теплі шкарпетки для наших захисників, щоб воїнам було хоч якось тепло.

    Нагадаємо, предстоятелю ПЦУ презентували унікальний фотолітопис «Нескорена Україна у війні цивілізацій».

    Найсвіжіше

    Популярне