Вівторок, 30 Квітня, 2024
Бiльше

    Очільники 15 протестантських Церков закликали Майка Джонсона проголосувати за виділення пакету допомоги

    Лідери 15 протестантських конфесій в Україні 11 квітня підписали лист до членів Конгресу США. У ньому закликають посилити молитовну підтримку та проголосувати за виділення пакету допомоги Україні.

    Про це повідомляє у Фейсбуці прес-служба Євангельських християни-баптистів України.

    “Від імені Ради євангельських протестантських церков, яка представляє понад 8 000 церков та приблизно 2 мільйони вірян, ми просимо ваших дій та молитов. За 30 років незалежності України ми мали можливість проповідувати, допомагати людям духовно, відкривати тисячі церков, але потім Росія почала війну, щоб знищити нас як націю”.

    У ніч з 10 на 11 квітня сталася чергова жорстока ракетна атака Росії на Україну. Під ударом опинилися прикордонні регіони, повністю знищена одна з найбільших електростанцій України.

    Внаслідок ракетного удару в Одеській області 10 квітня загинуло 5 мирних жителів, серед яких служитель церкви ЄХБ «Воскресіння» Віталій Тараненко. Він став ще однією жертвою російського тероризму.

    «Закликаємо нашого брата по вірі — спікера Палати представників Майка Джонсона, а також всіх християн-конгресменів захистити українські церкви та весь наш народ від геноциду», – йдеться у листі.

    Нагадаємо, предстоятель ПЦУ відвідав Ставропігійний центр Вселенського патріархату в Шамбезі.

    Найсвіжіше

    Популярне