Четвер, 2 Травня, 2024
Бiльше

    Глорифікація окупантів: на Росії на території каплиці відкрили пам’ятник Прігожину

    У Краснодарському краї Росії, у місті Гарячий Ключ, було відкрито пам’ятник Євгенію Прігожину та Дмітрію Уткіну, керівникам приватної військової компанії “Вагнер“.

    Про це повідомляє Тг-канал Християни проти війни.

    Пам’ятник розташований на території каплиці, яку Пригожин називав особистою каплицею бійців “Вагнера”. Поруч раніше була розташована тренувальна база ПВК, яку закрили після спроби заколоту Пригожина у липні 2023 року.

    Встановлення пам’ятника Пригожину на території каплиці є спробою політизувати релігію. Це спроба використати релігійні символи та місця для просування політичних цілей і глорифікації війни.  Крім того, на пам’ятнику викарбувано цитату з Біблії: “Благословен грядий в Господнє ім’я”, яка була вимовлена жителями Єрусалима, коли вони зустрічали Ісуса Христа. Використання цієї цитати для вшанування Пригожина, який відповідальний за численні військові злочини, є блюзнірством християнства. Проте для росії це вже чергове пробиття дна, яким нікого не здивуєш.

    Нагадаємо, очільник ДЕСС розповів про “священну війну” РПЦ. Також в Естонії викликали на розмову представників РПЦ в країні після заяв  про “священну війну”.

    Найсвіжіше

    Популярне