Субота, 27 Квітня, 2024
Бiльше

    Архієпископ Америки взяв участь у програмі нагородження студентів і Дня незалежності Греції

    Відділ грецької освіти Грецької Православної Архієпископії Америки провів церемонію нагородження студентів за відмінні успіхи та програму святкування Дня незалежності Греції. Ця особлива подія відбулася в суботу, 23 березня в Культурному центрі Петроса Патрида в Асторії, штат Нью-Йорк.

    Як повідомляє orthodoxtimes.com, програма розпочалася з молитви та вступного слова архієпископа Елпідофора. Після вітального слова заступника директора Департаменту освіти Греції, свої привітання висловили почесні гості: Константінос Константіноу, Генеральний консул Греції, та Міхаліс Фіріллас, Генеральний консул Республіки Кіпр.

    Головною подією вечора стала доповідь про важливість грецької мови під час Грецької революції, яку виголосив професор Ніколас Алексіу з Грецької академії наук.

    Програма також включала презентації студентів про Благовіщення Пресвятої Богородиці та День незалежності Греції, що демонстрували багату культурну спадщину та історичне значення цих подій.

    З заключним словом і благословенням виступив архієпископ Америки Елпідофор, після чого відбулося вручення студентських нагород 47 нагородженим, які показали найкращі результати на комплексному іспиті з новогрецької мови у 2023 році.

    Програма святкування Дня незалежності Греції стала незабутнім і культурно збагачуючим заходом, що відзначив досягнення студентів і дух грецької незалежності.

    Нагадаємо, єпископи Постійного Синоду УГКЦ зустрілися в Нью-Йорку з архиєпископом Елпідофором.

    Найсвіжіше

    Популярне