Четвер, 9 Травня, 2024
Бiльше

    Митрополиту УПЦ (МП) Феодосію обрали запобіжний захід у четвертому кримінальному провадженні

    Під час судового засідання 13 березня митрополиту УПЦ (МП) в Черкасах Феодосію (Снєгірьову) обрали запобіжний захід в межах четвертого кримінального провадження.

    Про це повідомляє Суспільне.

    Суд відбувся у Соснівському районному суді Черкас.

    Йдеться про запобіжний захід стосовно кримінального провадження за статтею 161 Кримінального кодексу України, розповів суддя-спікер Соснівського РС міста Черкаси Ярослав Пересунько.

    Слідча суддя Соснівського РС міста Черкаси розглядала клопотання прокурора про застосування до митрополита УПЦ (МП) Феодосія запобіжного заходу у виді цілодобового домашнього арешту.

    “Запобіжний захід обирався в межах нового кримінального провадження за статтею 161 КК України — порушення рівноправності громадян залежно від їх релігійних переконань, вчинене службовою особою повторно. Досудове розслідування в якому наразі триває. За результатами розгляду слідча суддя застосувала запобіжний захід у виді домашнього арешту в нічний час доби з 22.00 до 06.00, щоденно, до 13 травня 2024 року включно”, — деталізував Ярослав Пересунько.

    Нагадаємо, підозрюваний у колабораціонізмі митрополит УПЦ (МП) Феодосій переніс гіпертонічний криз. Також СБУ провела обшук у митрополита УПЦ (МП) Феодосія.

    Найсвіжіше

    Популярне