Середа, 8 Травня, 2024
Бiльше

    Глава мусульман в росії агітує голосувати за путіна

    Голова ДУМ РФ Равіль Гайнутдін пропагує голосувати за путіна на виборах 2024 року, бо він нібито пропагує “духовність” і “збереження території”. При цьому злочини путінського режиму духовний лідер мусульман не бере до уваги.

    «Ми зараз готуємось до виборів … Безумовно, ми, мусульмани, вдячні за те, що наш президент підносить голос за сім’ю, за духовність, за батьків, за дітей, за кохання, за мир, за збереження території, за єдність наших народів», – сказав на відкритті «Шатра Рамадану» у Москві, повідомляє пропагандистське видання РИА Новости.

    Таким чином, кремлівський маріонетковий муфтій Гайнутдін вкотре виступає на підтримку путінського режиму та його злочинної агресії проти України. Він відверто агітує за Путіна на майбутніх виборах 2024 року під приводом подяки за “підтримку традиційних сімейних цінностей та духовності”. Насправді ж Гайнутдін є посібником диктатора, який розпалив війну, що забрала десятки тисяч життів, зруйнувала міста та завдала нелюдських страждань українському народові.

    Лідери справжніх мусульман України та світу рішуче засудили путінську навалу та стали на бік українського народу, який мужньо бореться за свою свободу та незалежність. Замість розпалювання ворожнечі, вони закликають до миру, діалогу та поваги до суверенітету держав.

    Гайнутдін же знову демонструє свою роль кишенькового муфтія Кремля, який виправдовує будь-які злочини режиму заради збереження власних привілеїв і теплого містечка на своїй посаді. Його слова викликають огиду та обурення у всіх, хто щиро сповідує іслам та прагне миру. Путінський маріонетковий муфтій назавжди запам’ятається як злочинець, який підтримував криваву агресію замість боротьби за справедливість та захисту мусульманського населення окупованих територій України.

    Більшість українців не погодяться з позицією Гайнутдіна, оскільки путін і його режим є загрозою для незалежності та територіальної цілісності України. А слова про те, що Путін піклується про “єдність” народів взагалі є цинічною насмішкою над тисячами жертв війни рф в України.

    Люди, в яких хоч трохи залишилось людяності і моралі, а також духовності, незалежно від їх конфесійної приналежності не будуть підтримувати кривавого тирана путіна.

    Нагадаємо, окупанти планують підкорити мусульманські громади Херсонщини та Запоріжжя.

    Найсвіжіше

    Популярне