П’ятниця, 3 Травня, 2024
Бiльше

    У Тернополі помолилися за спокій душ Героїв Небесної Сотні

    20 лютого 2024 року в Тернопільському кооперативному торговельно-економічному коледжі вшанували пам’ять Героїв Небесної Сотні. Поминальне богослужіння відслужив митрополит Тернопільський і Кременецький Нестор.

    Про це повідомляє сайт Тернопільської єпархії.

    Митрополиту співслужили клірик Тернопільської єпархії протоієрей Сергій Росіцький та клірик Тернопільсько-Теребовлянської єпархії протоієрей Андрій Гаджала.

    Щоб ушанувати пам’ять наймолодшого Героя Небесної Сотні, студента коледжу Назара Войтовича, випускників коледжу молодшого сержанта Олександра Орляка та Олега Захарківа, які загинули у російсько-українській війні та помолитися за спокій їхніх душ зібралися їхні родичі, викладачі, студенти коледжу.

    Того ж дня священнослужителі відслужили літію біля пам’ятника Героїв Небесної Сотні в обласному центрі. Помолитися за душі тих, хто віддав життя за вільну Україну, прийшли представники влади і громадськості.

    “Олександр Капінос, Устим Голоднюк, Назар Войтович, Василь Мойсей, Ігор Костенко, Тарас Слободян і Василь Аксенин – Герої Небесної Сотні з Тернопільщини. Вічна пам’ять і слава Героям!”, – йдеться в повідомленні єпархії.

    Нагадаємо, ПЦУ молиться за Героїв Небесної Сотні по всій Україні.

    Найсвіжіше

    Популярне