Середа, 15 Травня, 2024
Бiльше

    На ТОТ Запорізької області окупанти затримали 51-річну релігійну діячку

    Окупаційні ФСБ та прокурори на тимчасово окупованій території Запорізької області продовжують репресії проти мирних жителів, які не поділяють їхню ідеологію. 51-річну керівницю релігійної організації з Мелітополя затримали за звинуваченням у публічній дискримінації російської армії.

    Про це повідомляє очільник ЗОДА Іван Федоров.

    За версією загарбників, ще влітку 2023 року жінка провела зібрання з парафіянами, де, керуючись “мотивами політичної ненависті”, надала “неправильну” інформацію про дії окупаційних військ.

    Після цього поліцаї затримали вірянку й проводять оперативні заходи, щоб “домалювати” ще більше доказів для обвинувального вироку.

    “Свобода слова” в окупації існує лише на картинках пропаганди. Прослуховування телефонів, обмежений доступ до вільного інтернету, викрадення інакодумців та публічні ув’язнення – ось реальність, якою окупанти намагаються зломити непокірних “системі” громадян, зазначив Іван Федоров.

    Це не перший випадок репресій проти релігійних діячів на ТОТ Запорізької області. У січні 2022 року окупанти затримали пастора протестантської церкви.

    Найсвіжіше

    Популярне