Субота, 4 Травня, 2024
Бiльше

    Запрошення отримати Апостол-апракос від керівника проєкту: Важливі новини та майбутні плани

    Марина Бурдейна, керівник проєкту видання Апостола у форматі апракос, поділилася ключовими моментами щодо отримання цього видання та майбутніми планами групи EUM.

    У дописі пані Марини у Фейсбуці було зазначено, що отримати примірник Апостола-апракоса можна безкоштовно та тільки особисто від єпископа Команського. Крім того, це відмінна можливість поспілкуватися з екзархом Вселенського Патріарха в Україні єпископом Команським Михайлом (Аніщенком), а також отримати особистий підпис владики на примірнику.

    Також було наголошено, що переклад Апостола виконувала та сама перекладацька група EUM, яка переклала Євангеліє. Примірники Євангелія-апракоса, видані Ставропігією, вже розпродані, але є можливість придбати перевидання у збільшеному форматі А4, яке видано Фондом пам’яті митрополита Володимира.

    Марина також закликала читачів давати зауваження, ідеї та пропозиції щодо перекладу, обіцяючи представити найцікавіші зміни у тексті, які надійшли від користувачів.

    На майбутнє команда перекладачів планує інформувати про виконану роботу та розглядати пропозиції користувачів для подальших вдосконалень.

    Для надсилання зауважень, ідей та пропозицій можна звертатися за адресами: info@eum.org.ua, stavropigiainua@gmail.com

    Нагадаємо, унікальний Апостол у форматі Апракос був презентований у Ставропігії Вселенського Патріархату у грудні цього року. “Видання побачили світ завдяки Українській Православній Церкві США, зокрема владиці Антонію (Щербі) та владиці архієпископу Даниїлу (Зелінському). Ці видання видані коштом УПЦ США і тому ми маємо змогу саме, як дарунок роздавати українським вірянам ці книги від наших братів, які знаходяться в США. Хто буде користуватись, обов’язково поминайте за здоров’я жертводавців, які зробили можливим видання і розповсюдження як Євангелія так і Апостола”, – сказав Екзарх Вселенського Патріархату єпископ Михаїл під час презентації.

    Найсвіжіше

    Популярне