Вівторок, 28 Травня, 2024
Бiльше

    Митрополит Епіфаній зустрівся з представниками Християнської Ради Швеції

    Пообіді 13 грудня 2023 р. програма візиту до Стокгольму продовжилася зустріччю з керівниками та представниками Християнської Ради Швеції, яка об’єднує практично всі християнські деномінації, представлені у цій країні. В зустрічі також взяли участь представники місцевої української громади.

    Про це пише пресслужба ПЦУ. 

    Предстоятель ПЦУ Блаженнійший Митрополит Епіфаній та єпископ Німецької євангелічно-лютеранської Церкви України Павло Шварц розповіли про досвід співпраці в рамках Всеукраїнської Ради Церков і релігійних організацій, а також про поточну ситуацію в нашій країні, зокрема про виклики, які постають перед суспільством і релігійними громадами внаслідок російської агресії.

    Серед іншого Блаженнійший владика у своєму слові підкреслив важливість морального осудження християнами світу того зла, яким є російська агресія та ідеологія «русского міра», що стоїть за нею. Також Митрополит Епіфаній закликав продовжувати молитву про перемогу і мир в Україні, бо це є духовна зброя, яка також допомагає у боротьбі з російською імперією зла.

    Зустріч представниками Християнської Ради Швеції завершилася неформальним спілкуванням.

    Найсвіжіше

    Популярне