Четвер, 2 Травня, 2024
Бiльше

    Подарунки від духовенства, парафіян та благодійників Вінницько-Барської єпархії незабаром вирушать на передову

    Подарунки до свята Різдва Христового для українських воїнів приготували у Вінницько-Барській єпархії Православної Церкви України. Координатор благодійного збору протоієрей Анатолій Кузнєцов готується відправитися у подорож на схід України 24 грудня, щоби 25 грудня, в день свята Різдва Христового, бути разом із захисниками, підтримати їх молитвою, добрим словом та, звичайно, смачними гостинцями і необхідними для бійців речами, які зібрали для них священники єпархії на чолі з митрополитом Вінницьким і Барським Симеоном, парафіяни та люди доброї волі, які долучилися до благодійної ініціативи.

    Про це повідомляє пресслужба Вінницько-Барської єпархії ПЦУ.

    Отець Анатолій згадує на своїй сторінці Facebook усіх жертводавців і дякує кожному за участь у добрій справі, якою сам він, як волонтер, займається ще з 2014 року з благословення митрополита Симеона. Цього разу, як розповів священник, він повезе на схід багато смаколиків, які нагадають бійцям у бліндажах та окопах про тепло рідної домівки та смачну святкову вечерю.

    До акції долучилися багато парафій Вінницько-Барської єпархії, зокрема з Непедівки, Демидівки, Жабелівки, Олександрівки та Михайлівки. Також пожертвували продукти місцеві фермерські господарства та підприємства. Значну матеріальну допомогу надали митрополит Вінницький і Барський Симеон та громада кафедрального собору.

    24 грудня отець Анатолій разом із зібраними пакунками вирушить на Схід, аби 25 грудня у день Різдва розділити свято з захисниками. “Моя мета – передати їм тепло наших сердець і підтримати духовно”, – каже він. Передачі допомоги для воїнів триватимуть і надалі. Кожен охочий може долучитися до збору коштів або речей, зателефонувавши о. Анатолію.

    Найсвіжіше

    Популярне