Понеділок, 6 Травня, 2024
Бiльше

    Святий Миколай відвідав дітей в Україні під час війни завдяки щедрості УПЦ США

    У день Святого Миколая УПЦ США пожертвувала кошти на придбання подарунків, таких як іграшки, шоколад та книги для дітей, які пережили жахи війни в Україні.

    Митрополит Православної Церкви України Сергій відвідав притулки та дитячі будинки, благословив дітей та роздав подарунки від УПЦ США. Це принесло посмішки та радість дітям, які страждають від війни, інформує uocofusa.org.

    День Святого Миколая – важливе релігійне та культурне свято в Україні, коли діти традиційно отримують подарунки, а родини збираються разом. Цього року багато родин розлучені через війну, батьки воюють, а діти вимушені покинути свої домівки або осиротіли. Деякі діти назавжди залишилися сиротами, втративши батьків.

    Війна спричинила травми, поранення та інвалідність для багатьох українських дітей. Митрополит Сергій відвідав їх у притулках, дитячих будинках та реабілітаційних центрах.

    Його візити розпочиналися з молитви та благословення для дітей та вихователів. Потім він роздавав дітям цукерки, іграшки, пазли, поробки, книжки та інші подарунки.

    Діти були в захваті, верещали і тягнулися до подарунків. Маленькі прояви щедрості, співчуття і доброти допомогли зігріти серця і подарувати посмішки і радість у важкі часи.

    Цей захід показує, як релігійні традиції продовжуються навіть у воєнний час, коли Церква допомагає створювати моменти спільного святкування та піклується про вразливі групи населення.

    Пожертви до фонду УПЦ США можуть дозволити продовжити подібні акції, приносячи полегшення травмованим дітям, які постраждали від вторгнення рф в Україну.

    Раніше УПЦ США придбала додаткові швидкі для польових госпіталів в Україні. Також УПЦ США та Ставропігія Вселенського патріархату в Україні отримали подяки від Інституту раку.

    Найсвіжіше

    Популярне