Субота, 27 Липня, 2024
Бiльше

    Гундяєв порадив росіянам дякувати, що вони живуть у “вільній” країні

    Глава РПЦ Кіріл (Гундяєв) під час проповіді розповідав росіянам, що вони нібито живуть у “вільній” країні і в “благополучний час” і тому “повинні дякувати Богові за те, що живуть у реально вільній країні”.

    “Таких країн загалом я нарахував п’ять. Може, трохи більше. Усі інші не є реально вільними”, – сказав Моспатріарх Кіріл, цитує “Протестна Росія”.

    Про які країни йдеться, він не став уточнювати, але, мабуть, ідеться про союзників РФ, що входять в “вісь зла”, зокрема Іран, Північну Корею, можливо Китай.

    Крім того, він закликав молитися “за вітчизну, верховного головнокомандувача – православну людину, на яку покладено величезну відповідальність згори”, і за російських воїнів, тобто за тих злочинців, які щодня вбивають мирне населення України.

    Зазначимо, глава РПЦ підтримує війну і вбивство українців і благословляє російських солдатів на вбивство українців. Проти Кіріла запровадили санкції Велика Британія, Канада, Сполучені Штати Америки, Україна, Австралія та Нова Зеландія. Також йому заборонено в’їзд до Литви.

    Найсвіжіше

    Популярне