Неділя, 28 Квітня, 2024
Бiльше

    Українці разом із патріархом Варфоломієм помолились за мир у храмі де колись служив св. Миколай

    Вперше за останні десять років Божественну літургію в музейному комплексі, де колись Святий Миколай був Архієпископом і ніс свій пастирський послух, звершив Вселенський Патріарх Варфоломій І.

    Як повідомляє консул України в Анталії Олександр Воронін, у День збройних сил України та у свято Святого Миколая помолився разом з колегами в історичних Мірах Лікійських за наших воїнів та настання довгоочікуваного Миру.

    Воронін зазначив, що українці отримали від його Всесвятості благословення і передали подарунок – картину, написану дітками-сиротами з проєкту Childhood Without War, які тимчасово евакуйовані з небезпечних регіонів України і проживають зараз в Бельдібі/Анталія.

    “У своїй проповіді Патріарх Варфоломій І особливу увагу приділив тяжким наслідками від війни, які зазнають діти, сотні яких загинули в Україні, тисячі зазнали поранень і важко навіть осягнути скільки їх осиротіло… Нехай Святий Миколай покровительствує усім нужденним діткам і нашим хоробрим воїнам!!!”, – підсумував консул України в Анталії.

    Найсвіжіше

    Популярне