П’ятниця, 3 Травня, 2024
Бiльше

    Студенти КПБА організовують благодійний збір коштів на Різдвяні подарунки для захисників України

    Студенти Київської православної богословської академії, яка розташована на території Михайлівського Золотоверхого монастиря, організовують благодійний збір коштів. Мета цього збору – зробити різдвяний подарунок для студентів академії, які встали на захист незалежності та суверенітету України.

    “У цей буремний період, коли наша країна переживає важкі часи, усі ми повинні єднатися та творити добро навколо світлого Різдва Господа і Спаса нашого Ісуса Христа”, – говориться в заяві на сторінці КПБА.

    Студенти закликають всіх долучитися до цієї благодійної акції, виявивши вдячність і підтримку тим, хто ризикує своїм життям заради безпеки нашого суспільства.

    “Різдвяні подарунки можуть стати важливим символом підтримки і тепла в цей важкий час, а також виявом нашої глибокої поваги до тих, хто віддає свої сили і ризикують своїм життям для захисту від російської агресії”, – додають студенти.

    Акція проводиться з 3 по 19 грудня. Цільова сума збору становить 20 тисяч, але банка буде без обмеження. Про результати і виконану роботу буде оголошено по завершенню акції.

    “Слава Ісусу Христу! Слава Україні!”, – закінчується заява. Деталі для передачі фінансової допомоги можна знайти в описі.

    Найсвіжіше

    Популярне