Четвер, 9 Травня, 2024
Бiльше

    У Хмельницькому відбулось судове засідання у справі про побиття військового у храмі

    У Хмельницькому міськрайонному суді відбулося чергове засідання у справі побиття військового Артура Ананьєва в Свято-Покровському храмі другого квітня 2023 року. На засіданні 29 листопада розглядали докази у справі.

    Про це повідомляє Суспільне.

    На судове засідання з’явились обвинувачений Ігор Слободян, його адвокат Роман Косюк та представники потерпілого. Сам Артур Ананьєв за засідання не з’явився. Один з його представників пояснив: зараз потерпілий служить в лавах Збройних Сил України.

    На засіданні розглядали доказ до справи – відео з подій у Свято-Покровському храмі Хмельницького другого квітня 2023 року. Адвокат обвинуваченого Роман Косюк ставить достовірність цього відео під сумнів.

    “В тому випадку, що нам дає прокурор, це ми бачимо якусь там відео нарізку якихось відеоматеріалів, яка зовсім не пояснює обставин події. Навпаки – надає більше запитань, ніж відповідей. За таких обставин я, як захисник, заперечую проти долучення вказаних електронних документів до матеріалів провадження з вище наведених підстав”, – говорить Роман Костюк.

    Адвокат просить викликати на допит судово-медичного експерта, що встановлював факт нанесення Артуру Ананьєву тілесних ушкоджень.

    Суддя Володимир Навроцький задовольняє клопотання захисника та переносить судове засідання на 21 грудня 2023 на 11:30.

    Найсвіжіше

    Популярне