Субота, 4 Травня, 2024
Бiльше

    У Києві презентують грецькі бестселери про Афон українською

    У найближчий четвер, 5 грудня 2023 року, о 15:00 годині, Місія “Ставропігія Вселенського Патріархату в Україні” проведе презентацію двох грецьких бестселерів у своєму приміщенні за адресою Андріївський узвіз, 23, Київ.

    Під час події будуть представлені дві видатні книги – “Монах, що став СЕО” та “З Мангеттена на Святу Гору”, які вже завоювали серця читачів у Греції та за її межами.

    Автором цих витончених творів є Фодоріс Спіліотіс, визнаний письменник та викладач, який розкриває у своїх книгах унікальний світ афонського менеджменту та духовності.

    “Монах, що став СЕО” вражає своєю унікальною концепцією афонського управління, ведучи паралелі зі світовими корпораціями. У своїй другій книзі “З Мангеттена на Святу Гору”, автор ділиться реальною історією, що вражає серце, переносить нас від метушливого Мангеттена до спокійної Святої Гори.

    Ця подія обіцяє бути корисною для всіх, хто цікавиться сучасною християнською літературою та унікальними підходами до менеджменту. Презентацію організує та веде Місія “Ставропігія Вселенського Патріархату в Україні”.

    Не пропустіть шанс особисто відкрити для себе світ афонської мудрості та духовності!

    Замовити книги після презентації можна у перекладача за тел.: +380 (97) 685 16 94

    Найсвіжіше

    Популярне