Субота, 27 Квітня, 2024
Бiльше

    В Ужгороді в соборі УПЦ (МП) поклали скриньку пожертв на адвоката для Сидора. Останній нині під слідством (ФОТО)

    Прихожани Кафедрального Хресто-Воздвиженського собору Мукачівської єпархії УПЦ (що в єдності з Московським патріархатом) виявили скриньку для пожертв, які йдуть на оплату юридичних послуг настоятеля собору Димитрія Сидора.

    Останній зараз перебуває під слідством.

    Як стало відомо Mukachevo.net, на скриньках встановлених в соборі було написано: «ДАР на захист прав віруючих, наших храмів та на оплату адвокатів. Спаси Вас, Господи!».

    З цього можна зробити висновок, що віряни оплачують протиправні дії Димитрія Сидора, а деякі, можливо введені в оману, прихожани, банально не розуміють, куди йдуть пожертви.

    Додамо, що для свого захисту Димитрій Сидор звернувся до голови Ради адвокатів Закарпатської області Олексія Фазекоша – одного з найдорожчих адвокатів області.

    Чи є правильним збирати гроші на захист в суді від прихожан, якщо Димитрій Сидор володіє фінансовими активами, включаючи квартиру в Ужгороді та приватний будинок в Перечині?

    До речі, так само робив і «Паша Мерседес», для якого у Києво-Печерській лаврі адепти московського патріархату збирали гроші на заставу суму в 33 мільйона гривень.

    Віряни та громадяни мають бути обережними і розуміти куди і на кого спрямовують свої фінансові ресурси.

    Найсвіжіше

    Популярне