Неділя, 19 Травня, 2024
Бiльше

    Патріарх Єрусалиму продовжує надавати допомогу мешканцям Сектору Газа

    Патріарх Єрусалимський і всієї Палестини Феофіл III наполягає на тому, щоб церкви в Секторі Газа залишалися відкритими для жителів як притулок. У зв’язку з ескалацією насильства в регіоні, патріархія Єрусалиму продовжує надавати гуманітарну допомогу місцевому населенню.

    Про це повідомляє офіційний сайт Єрусалимської ПЦ.

    Феофіл III зазначив, що церкви повинні слугувати укриттям для тих, хто опинився в зоні конфлікту. Він також пообіцяв продовжувати співпрацю з угорською організацією з надання гуманітарної допомоги для задоволення базових потреб мешканців Сектору Газа.

    6 листопада представник Угорщини пані Ріта Херенскар у супроводі свого заступника відвідала Єрусалимський Патріархат. Під час цієї зустрічі було підкреслено важливість співпраці для посилення гуманітарних зусиль у Газі.

    Патріарх підтвердив, що Церкви Святої Землі об’єднані у викоріненні антисемітизму та ісламофобії та невтомно працюють для сприяння миру та співіснування. Він також висловив подяку за підтримку, яку Угорщина виявила у відновленні Гробу Гробу Господнього багато років тому.

    Найсвіжіше

    Популярне