П’ятниця, 17 Травня, 2024
Бiльше

    Предстоятель ПЦУ прибув у Чернівці, де помолився за полеглих захисників України

    Блаженнійший Митрополит Київський і всієї України Епіфаній 28 жовтня 2023 року з першосвятительським візитом прибув до Чернівців.

    Про це пише пресслужба ПЦУ. 

    Предстоятеля автокефальної Української Православної Церкви зустрічали архієпископ Чернівецький і Хотинський Герман, місцеве духовенство, віряни й представники влади.

    У 31-му прикордонному загоні імені генерал-хорунжого Олександра Пилькевича Його Блаженство помолився разом з архієпископом Германом та капеланами за полеглих захисників Батьківщини й відзначив воїнів – прикордонників церковними нагородами.

    У своєму слові після нагородження Блаженнійший владика побажав військовослужбовцям сили й наснаги у непростий час війни, спричиненої нападом російських загарбників, наголосив на важливості молитви та духовної підтримки оборонців України.

    Сьогодні, 29 жовтня, Митрополит Епіфаній очолив Божественну літургію у храмі на честь Трьох святителів – Василя Великого, Григорія Богослова та Іоана Золотоустого, який розташований на території Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича.

    Найсвіжіше

    Популярне