Неділя, 28 Квітня, 2024
Бiльше

    Волинська єпархія ПЦУ опублікувала повну програму осінніх прощ

    Волинська єпархія ПЦУ запрошує на духовні подорожі до святих місць Волині, Польщі, Греції та Святої Землі.

    Сайт єпархїі опублікував програму осінніх прощ.

    30 вересня – до Манявського скита. В програмі також: Манявський водоспад; Спасо-Преображенський монастир; цілюще джерело «Дзвіньоха»; криниця Святого Духа біля Галича; Блаженний камінь. Виїзд – 30 вересня о 04.00. Повернення – 30 вересня о 23.30. Пожертва 1000 грн. Необхідно мати посуд для освяченої води та одяг для окунання (за бажанням).

    1 жовтня – до Зарваниці і Тернопільського духовного центру. Виїзд о 6.30. Пожертва 700 грн. Необхідно мати посуд для освяченої води та одяг для окунання (за бажанням).

    8 жовтня – до святинь Львова, Трускавця та Борислава. Виїзд о 6.00. Пожертва – 750 грн.

    13 – 14 жовтня – до святинь Польщі: Ченстохова, Краків, Величка. Виїзд від кафедрального собору Святої Трійці 13 жовтня о 7.00. Зголошуватися не пізніше ніж за п’ять днів. Пожертва – 130 євро.

    16 – 23 жовтня – до святинь Греції.

    28 – 29 жовтня – до Кам’янця-Подільського, Бакоти і Тернопільського духовного центру. Пожертва – 2500 грн.

    Листопад – до Святої Землі (проща «Дорогою Ісуса Христа»): Хайфа – долина Армагеддон – Назарет – Кана Галілейська – гора Фавор – біблійна Галілея – Ярденіт – гора Сіон – Ейн-Карем – Віфлеєм – Єрусалим – Віфанія – Юдейська пустеля – Єрихон – Мертве море – Лідда – Кумран. Зголошуватися не пізніше ніж за два тижні.

    Реєстрація – не пізніше ніж за день до початку прощі (якщо не зазначено інше). Виїзд на всі прощі – від Свято-Троїцького собору в Луцьку. Докладніша інформація та реєстрація – у паломницькому центрі єпархії «Україна» (керівник Лариса Савчук) за тел. (050) 812-09-79.

    Найсвіжіше

    Популярне